660 відгуків
+380 (68) 848-96-73
+380 (99) 156-81-18
+380 (93) 050-72-99
"Декор 24"

Меблі

Меблі
Сучасні меблі різноманітна. Пропонуються зручні речі на будь-який випадок ― для дому та офісу, для розміщення в літньому саду. Тепер можна придбати меблі онлайн за доступною ціною і чудової якості.
Для відпочинку
Просторі ліжка зручні для нічного сну і денного відпочинку. На двоспальних не буде тісно люблячим один одного подружжю, односпальні компактні і практичні. Чудова модерн меблі робиться з металу і МДФ, класичні моделі вражають гламурним видом лакованого натурального дерева.
У приліжкові тумби зберігаються необхідні для приємного відпочинку речі. На тумбу можна поставити піднос з ранковою кавою.
В розкладних кріслах є все для прийняття зручної пози. Підголовники і підлокітники знімають втому, допомагають розслабитись після важкого дня. До того ж меблі трансформер в складеному стані займає мало місця.
Для прийому гостей
Столи різної форми і розмірів підходять для сімейної трапези або розкішного урочистості, настільних ігор. Сучасні стільці створюють максимум комфорту гостям і господарям. Повісити одяг гості можуть вішалку у передпокої, де вона буде в цілковитій безпеці.
Для дітей
Дитячі ліжка та стільці створені спеціально для малюків. Вони ідеально підходять за розмірами, красиво оформлені. Особливою привабливістю відрізняється меблі нова. Яскраві барвисті речі зроблені з міцних матеріалів, здатних винести неакуратне поводження допитливих дітей.
Для роботи
Вдома і в офісі дуже потрібна меблі, на яку ставляться комп'ютери та інша оргтехніка. Спеціальні столи і тумби ідеально для цього пристосовані. На тумбу можна поставити і телевізор. У кріслі на коліщатках людина пересувається і повертається, не встаючи. Заощаджуються сили, і полегшується робота. В офісі також корисні журнальні столики, за якими клієнти можуть провести час в очікуванні прийому.
Барна меблі необхідна в розважальних закладах. В масажних салонах використовуються кушетки особливої конструкції, на яких зручно розташовуються відвідувачі, отримуючи максимум користі і задоволення.
Для одягу і ранкового туалету
Місткі шафи обладнані всім необхідним для зберігання верхнього одягу, білизни та всяких дрібниць. Вони чудово оформлені, серед модельних серій виділяється меблі Київ. Туалетні приналежності зручно тримати в комоді, поруч з дзеркалом і умивальником.
В єднанні з природою
Для розміщення на галявині призначена садові меблі. На зиму або при погіршенні погоди вона легко заноситься в приміщення. На оригінальні підставки під вазони ставляться рослини, і кімната виглядає як справжній сад.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner